شرکت تعاونی توسعه بندری و دریایی افق با همت 7 نفر از موسسین در تاریخ 87/10/30 با استفاده از تخصص و تجارب بی بدیل بازنشستگان سازمان بنادر و دریانوردی که عمدتاً در مشاغل مختلف وسطوح مدیریت وکارشناسی تجربه ارزشمندی در بنادر کشور کسب نموده اند و با هدف تشکیل بزرگترین تعاونی تخصصی خدمات بندری و دریایی کشور و توزیع عادلانه درآمدهای ناشی از ارائه خدمات تخصصی بین سهامداران و با سرمایه 2.100.000 ریال ثبت و عملاً از شهریور ماه سال 1389 با تعداد 2400 سهامدار و سرمایه 20 میلیارد ریال فعالیت جدی خود را آغاز نمود و الحمدلله علیرغم فعالیت در سالهای تحریم بی سابقه و مواجه شدن با مشکلات عدیده اقتصادی و تورم سنگین، شرکت دوازدهمین سال تاسیس خود را با کسب اعتبار و خوشنامی طی می نماید.
با توکل به خداوند متعال و تلاش و جدیت مدیریت و کارکنان، شرکت توانسته است ضمن حضور در پروژه های زیر بنائی با تعهد سرمایه گذاری تقریبی 2 هزار میلیارد ریال در احداث و بهره برداری از پایانه های تخصصی بندری از جمله کالای خطرناک، صادرات قیر، حضور یافته و از جمله معتبرترین شرکتهای سرمایه گذار در بنادر کشور باشد. در همین راستا مدت 8 سال است ارائه خدمات اسنادی بندر شهید رجائی را نیز بعهده دارد. امید است اجرای پروژه های مناسب جدید در سالهای آتی، متضمن ارتقاء و بهره وری بیشتر شرکت در زمینه های مختلف و تامین کننده منافع بهتر سهامداران محترم گردد
اینک شرکت تعاونی افق دارای 3531 سهامدار و با سرمایه ثبتی بالغ بر 175 میلیارد ریال می رود تا به اهداف مورد انتظار دست یابد. کسب گواهینامه های کیفیت مدیریت در رده ایزو های 9001 و 14001 و 18001 OHSAS از یکی از معتبرترین موسسات جهانی (AGC) نشاندهنده استفاده مدیریت شرکت از روش های نوین مدیریت شرکهای خصوصی است.
با انتخاب مرکز ارزیابی و تحقیقات توسعه صنایع ملی ایران، همکاری اتاق تعاون مرکزی و وزارت راه و شهرسازی در سال 1393، شرکت تعاونی افق به لحاظ پویایی، رشد و تداوم فعالیت در شرایط تحریم و رکود اقتصادی در دو بخش ملی و بین المللی موفق به دریافت:
در هفتمین اجلاس مدیران شرکت های بزرگ تولیدی و خدماتی نمونه سراسر کشور با عنوان "اجلاس روسای ایتک" تعاونی افق بنابر سوابق و افتخارات کسب شده و فعالیت های تاثیرگذار مفتخر به دریافت دو جایزه ملی و بین المللی تحت عناوین ذیل گردید:
1- ترمینال تخصصی و انحصاری کالای خطرناک به مساحت 17 هکتار در بندر شهید رجائی (70% متعلق به تعاونی افق) که سرمایه گذاری انجام شده به نرخ روز آن بیش از 200 میلیارد تومان برآورد می شود.
2- ترمینال صادرات فرآورده های نفتی (از قبیل قیر و روغن پایه) یک هکتاری در بندر شهید رجائی بنام T8a غربی با ظرفیت 16600 تن
3- ترمینال صادرات فرآورده های نفتی (قیر و غیره) یک هکتاری در بندر شهید رجائی بنام T8a شرقی با ظرفیت 15000 تن
4- پروژه خدمات اسنادی در بندر شهید رجائی
ضمناً یکدستگاه مجتمع اداری به مساحت حدود 1500 مترمربع واقع در خیابان ولیعصر و با طراحی مناسب و کیفیت خوب ساخته شد که سود حاصله آن بمیزان حود 15 میلیارد تومان صرف سرمایه گذاری برای ترمینال کالای خطرناک و حدود 6/1 میلیارد تومان از سود ساخت مجتمع فوق نیز با تجدید ارزیابی بعنوان افزایش سرمایه بصورت سهام بین سهامداران توزیع شد.
پارکینگ کامیون در منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی (ره) که بلحاظ توقف ترانزیت مواد نفتی از کردستان عراق و عدم مراجعین کامیونهای حامل مواد سوختی و همچنین افزایش 5 برابری میزان سرمایه گذاری، توجیه اقتصادی خودرا از دست داد.
نیاز به سرمایه گذاری سنگین و طولانی بودن تکمیل پروژه های سیلوهای غلات در بنادر امام خمینی، امیرآباد و نوشهر که عملیات ساخت اغلب آنان متوقف و با اخطار سازمان بنادر جهت فسخ قرارداد اجاره اراضی مواجه گردیده است.